D . i z a j n .com

Evo ovaj logo sam izabrao!

U firmi u kojoj radim dobijem nalog da brzo napravim logo za nekog, nečijeg drugara/saradnika, nekoga ...  Ne sećam se sad tačno koliko vremena sam potrošio ali nabacao sam puno predloga što sam brže mogao i poslao na email koji sam dobio. Dobio sam replaj sutradan da je sve super i da će se uskoro javiti šta je izabrao. 

Nastavi sa čitanjem

Zvezde na dlanu (2009)

Ovo je jedan mali sajt, mada nijedan sajt nije mali ako služi svojoj svrsi - zvezdenadlanu.rs je upravo takav. 

Zahtev klijenta je bio jednostavan i prijemčiv sajt gde bi se lako objavljivali tekstovi iz astrologije. Jedini dodatni zahtev je bilo postojanje Newsletter sistema. 

Nastavi sa čitanjem

Imate ideju, krenimo odmah!

Planirate da napravite sajt do kraja godine. Računate imate vremena, naći ćete nekoga na jesen. Ovo je vaša prva greška, ako krenete u septembru zakasnili ste. Ako već sad u aprilu znate šta želite - šta čekate?

Ovo je iznos za jedan ozbiljan, pristojan sajt. Proći ćete mnogo bolje nego da sajt radite samo mesec, dva. Cenu čak možemo zanemariti, bitno je da shvatite da bolji proizvod dobijate ako mu posvetite više vremena. 

 Uz ugovor od 6, 12 ili 24 meseca, koji bilo kad možete raskinuti, dobijate naše usluge sa popustom u zavistnosti od odabranog paketa. 

Nastavi sa čitanjem

Pansion Berat (2007)

Davne 2007 godine radili smo sajt za gospodina Berata koji drži apartmane na Hrvatskom primoriju. Sada posle skoro deceniju mogli bi smo imati primedbe na veličinu fotografija ali tada je to bilo više nego dovoljno. Ono što je i dan danas dobro je preglednost informacija - mnogi slični sajtovi sveže rađeni bi se mogli postideti u odnosu na sajt Pansion Berat

Nastavi sa čitanjem

Web sajt: Igraonica Kindergarden

Izrada sajta za igraonicu Kindergarden. Klasičan sajt urađen u Joomla CMS-u, sa svim potrebnim stranicama, infomracijama i fotografijama kako bi posetilac mogao da se informiše o igraonici/rođendaonici za decu. 

Nastavi sa čitanjem

Auto industrija: Brendiranje izloga

Brendiranje izloga je vrlo efikasan način da privučete pažnju prolaznicima. U ovom slučaju klijent je izabrao osam brednova koje želi da prikaže na svojim prozorima. Standardno izlozi se prelepljuju prethodno odštampanom folijom i ona može biti neprozirna ili prozirna (OneWay vision).

Nastavi sa čitanjem

TrustPort Antivirus

Zaštita od virusa je oduvek bila sastavni deo računara. Nesavršenost operativnih sistema stvorila je novu vrstu takmičenja među klincima ili mogućnost brze zarade onim ozbiljnijim igračima. Uglavnom potreba za dobrim antivirus programom ne jenjava i mi želimo da vam preporučimo TrustPort.

Nastavi sa čitanjem

Brendiranje automobila za ProfexD

Za firmu ProfexD radili smo dizajn brendiranja automobila za marke ZentisSt Dalfour. To je bio jedan sladak posao :) mada brendiranje automobila često ume da bude veoma zahtevno. Kao prvo potrebne su vam fotografije veoma visoke rezolucije i kao drugo morate imati tehnički crtež automobila koji se brendira. Zatim morate paziti gde se nalaze kvake, ivice, prozori i slično.

Nastavi sa čitanjem

Cenovnik 1

 

 1. Bekap paket 699 din

  Bekap sajta jednom mesečno / 1gb

 2. Share paket 3600 din

  News publishing
  Par članaka mesečno sa par propratnih fotografjia
  Na sajtu + drušvene mreže

 3. Share + D.izajn paket 9200 din

  News publishing 
  Plus unikatni dizajn svakog članka sa stock fotografijom

  Nastavi sa čitanjem