D . i z a j n .com

fvs Kids sajt

Jedan mali sajt sa pregršt informacija za "fvs Kids" studio za fotografisanje dece. Napravili smo i sistem sa šifrom za pristup svim FVS klijentima kako bi mogli da pristupe svojim galerijama.

Nastavi sa čitanjem

Sajt za fotovideo.rs

Foto Video Studio je čudan naziv firme ali bar vam je odmah jasno čime se bave. To je jedan od naših najačih wedding studia i za njih smo radili sajt na tri jezika. 

Nastavi sa čitanjem

Kalendar 2018

Font, editable, illustrator (srpski - english)

Spremili smo vam kalendar za 2018 godinu u vektorskom formatu, editabilan, u fontu. Na srpskom i engleskom jeziku. Ovog puta dajemo vam malo više fajlova, pored standardnog kalendarijuma tu je i kalendar po mesecima, kao i veliki planer za firme. Sve u PDF i Illustrator formatu - Download.

Nastavi sa čitanjem

Evo ovaj logo sam izabrao!

U firmi u kojoj radim dobijem nalog da brzo napravim logo za nekog, nečijeg drugara/saradnika, nekoga ...  Ne sećam se sad tačno koliko vremena sam potrošio ali nabacao sam puno predloga što sam brže mogao i poslao na email koji sam dobio. Dobio sam replaj sutradan da je sve super i da će se uskoro javiti šta je izabrao. 

Nastavi sa čitanjem

Brendiranje automobila za Duga AD

Daleke 2008, a možda i ranije, rađeno je brenidranje automobila za industriju boja i lakova Duga. Srećom dobili smo odlične 3D rendere njihovih proizvoda jer je i zahtev bio da se vidi paleta proizvoda. 

Nastavi sa čitanjem

Prebacivanje sajta u CMS - Zvezda Helios

Zvezda Helios je bio na samo jednom jeziku urađen u statičkim (html) stranicama. Zahtev je bio da se sajt prevede na još dva jezika i da se prebaci na dinamičke stranice kako bi njegovo održavanje bilo lakše i brže. Dizajn je morao ostati isti - sve je uspešno realizovano na obostrano zadovoljstvo. 

Nastavi sa čitanjem

FVS sajt

Izrada sajta za FVS.rs. Pored stranice "usluge" naglasak je bio na stranici "rental". Radjeno oko 2013 godine. 

Nastavi sa čitanjem

Sajt od jedne stranice - Swimgym

Nova rečenica koju često čujem je kako pored Facebooka i Instagrama sajt više nije ni potreban ali ipak mora da se ima. No to je tema za jedan duži članak. Ovde želim samo da pokažem sajt od jedne stranice urađen za Swimgym - svet sporta, plivanja i rekreacije. 

Nastavi sa čitanjem

Šta je loš sajt?

Kada kažemo "loš sajt" to može puno toga da znači. Nekad je on samo ružan ali je funkcionalno dobar a nekad ima puno tehničkih detalja koji nisu dobri.Ovde ćemo napraviti listu kad je sajt loš. 

Nastavi sa čitanjem

Web sajt: Igraonica Kindergarden

Izrada sajta za igraonicu Kindergarden. Klasičan sajt urađen u Joomla CMS-u, sa svim potrebnim stranicama, infomracijama i fotografijama kako bi posetilac mogao da se informiše o igraonici/rođendaonici za decu. 

Nastavi sa čitanjem

Jednostavan sajt za rentiranje automobila

Iskreno nikad nisam rentirao automobil ali jedne nove godine sam ozbiljno razmatrao tu opciju i gledao kakve su cene i uslovi. To je bio moj jedini dodir sa sajtovima te vrste ali sam ih tada gledao kao običan klijent.

Nastavi sa čitanjem

Web prezenetacija za Shopgroup doo

Izrada web prezentacije za firmu Shopgroup doo. Firma koja uvozi i prodaje oko 40,000 artikala iz oblasti auto industrije svakako želi da ima nov i savremen sajt kako bi se svojim klijentima i partnerima predstavila u što boljem svetlu. 

Nastavi sa čitanjem

Logo: One Eagle

Klijent je među ponuđenim rešenjima za dizajn logotipa izabrao ovo koje možete videti ovde. Ovo je jedan od retkih slučajeva kada klijent izabere onaj dizajn za koji vi najviše navijate. Logo je dodatno sređen i upeglan a onda je klijent odustao od čitavog posla :D  C'est la vie 

Nastavi sa čitanjem