D . i z a j n .com

Evo ovaj logo sam izabrao!

U firmi u kojoj radim dobijem nalog da brzo napravim logo za nekog, nečijeg drugara/saradnika, nekoga ...  Ne sećam se sad tačno koliko vremena sam potrošio ali nabacao sam puno predloga što sam brže mogao i poslao na email koji sam dobio. Dobio sam replaj sutradan da je sve super i da će se uskoro javiti šta je izabrao. 

Nastavi sa čitanjem

Brendiranje automobila za Duga AD

Daleke 2008, a možda i ranije, rađeno je brenidranje automobila za industriju boja i lakova Duga. Srećom dobili smo odlične 3D rendere njihovih proizvoda jer je i zahtev bio da se vidi paleta proizvoda. 

Nastavi sa čitanjem

Prebacivanje sajta u CMS - Zvezda Helios

Zvezda Helios je bio na samo jednom jeziku urađen u statičkim (html) stranicama. Zahtev je bio da se sajt prevede na još dva jezika i da se prebaci na dinamičke stranice kako bi njegovo održavanje bilo lakše i brže. Dizajn je morao ostati isti - sve je uspešno realizovano na obostrano zadovoljstvo. 

Nastavi sa čitanjem

SF budućnost

Ovih dana kruži webom veoma interesantan video "Hyper-Reality" od Keiichi Matsuda. Autor je pokušao da zaviri u budućnost u kojoj predviđa spajanje "prave" stvarnosti i ove nove virtualne stvarnosti. I zaista kada pogledate današnje trendove i koliko smo svi zavisni od ekrana, njegova ideja deluje realna.

Nastavi sa čitanjem

Animacija za led sisteme

Klijentu je trebala animacija za led sisteme koji će biti prikazivani na košarkaškim utakmicama. Trajanje animacije je 15 sekundi i za to vreme smo želeli reći što više informacija što je dodatno otežalo posao. 

Nastavi sa čitanjem

Sajt KK Mega

Prvobitni zadatak za košarkaški klub Mega (Leks) je bio prebaciti par hiljada tekstova u bazu i formirati CMS sajt gde bi klub redovno objavljivao vesti i fotografije. Mega je ubrzo promenila logo a boje se menjaju skoro svake sezone. Oni su mlad klub koji nam je prirastao srcu i za njega iz sveg srca navijamo. 

Nastavi sa čitanjem

Šta je loš sajt?

Kada kažemo "loš sajt" to može puno toga da znači. Nekad je on samo ružan ali je funkcionalno dobar a nekad ima puno tehničkih detalja koji nisu dobri.Ovde ćemo napraviti listu kad je sajt loš. 

Nastavi sa čitanjem

Web sajt: Igraonica Kindergarden

Izrada sajta za igraonicu Kindergarden. Klasičan sajt urađen u Joomla CMS-u, sa svim potrebnim stranicama, infomracijama i fotografijama kako bi posetilac mogao da se informiše o igraonici/rođendaonici za decu. 

Nastavi sa čitanjem

Kalendar 2017 (srpski - english) font, editable, illustrator

Ovih dana dešava se ono što nas nikako ne može iznenaditi - štampanje kalendara!

Neki izdvajaju puno truda i novca kako bi bili unikatni, mnogo njih voli poklanjati kalendar sa logoom svoje firme, itd. Oni pametni već su odavno spremili dizajn kalendara za 2017. godinu. A ako tek krećete trebaće vam kalendarijum! Kalendar u Calibri fontu, u domaćoj i stranoj verziji, na srpskom i engleskom. To je PDF a u stvari je Ai fajl. Dowload.  

Nastavi sa čitanjem

TrustPort Antivirus

Zaštita od virusa je oduvek bila sastavni deo računara. Nesavršenost operativnih sistema stvorila je novu vrstu takmičenja među klincima ili mogućnost brze zarade onim ozbiljnijim igračima. Uglavnom potreba za dobrim antivirus programom ne jenjava i mi želimo da vam preporučimo TrustPort.

Nastavi sa čitanjem

Shutterstock editor

Shutterstock, jedan od najjačih stock photography sajtova, nikad ne miruje. Non stop razvijaju alate koji pomažu i kupcima i prodavcima. Ovog puta izbacili su editor fotografija. 

Nastavi sa čitanjem

Web prezenetacija za Shopgroup doo

Izrada web prezentacije za firmu Shopgroup doo. Firma koja uvozi i prodaje oko 40,000 artikala iz oblasti auto industrije svakako želi da ima nov i savremen sajt kako bi se svojim klijentima i partnerima predstavila u što boljem svetlu. 

Nastavi sa čitanjem

Logo: One Eagle

Klijent je među ponuđenim rešenjima za dizajn logotipa izabrao ovo koje možete videti ovde. Ovo je jedan od retkih slučajeva kada klijent izabere onaj dizajn za koji vi najviše navijate. Logo je dodatno sređen i upeglan a onda je klijent odustao od čitavog posla :D  C'est la vie 

Nastavi sa čitanjem

Izrada sajta ZorkaColor

Standardan sajt srednje veličine. Pored klasičnih stranica o kompaniji tu su sekcije i kategorije proizvoda sa dodatnim informacijama u vidu PDF dokumenata.

Nastavi sa čitanjem

Zvezde na dlanu (2009)

Ovo je jedan mali sajt, mada nijedan sajt nije mali ako služi svojoj svrsi - zvezdenadlanu.rs je upravo takav. 

Zahtev klijenta je bio jednostavan i prijemčiv sajt gde bi se lako objavljivali tekstovi iz astrologije. Jedini dodatni zahtev je bilo postojanje Newsletter sistema. 

Nastavi sa čitanjem

Auto industrija: Brendiranje izloga

Brendiranje izloga je vrlo efikasan način da privučete pažnju prolaznicima. U ovom slučaju klijent je izabrao osam brednova koje želi da prikaže na svojim prozorima. Standardno izlozi se prelepljuju prethodno odštampanom folijom i ona može biti neprozirna ili prozirna (OneWay vision).

Nastavi sa čitanjem

  • 1
  • 2