D . i z a j n .com

Kalendar 2018

Font, editable, illustrator (srpski - english)

Spremili smo vam kalendar za 2018 godinu u vektorskom formatu, editabilan, u fontu. Na srpskom i engleskom jeziku. Ovog puta dajemo vam malo više fajlova, pored standardnog kalendarijuma tu je i kalendar po mesecima, kao i veliki planer za firme. Sve u PDF i Illustrator formatu - Download.

Nastavi sa čitanjem

Sajt od jedne stranice - Swimgym

Nova rečenica koju često čujem je kako pored Facebooka i Instagrama sajt više nije ni potreban ali ipak mora da se ima. No to je tema za jedan duži članak. Ovde želim samo da pokažem sajt od jedne stranice urađen za Swimgym - svet sporta, plivanja i rekreacije. 

Nastavi sa čitanjem

Logo: One Eagle

Klijent je među ponuđenim rešenjima za dizajn logotipa izabrao ovo koje možete videti ovde. Ovo je jedan od retkih slučajeva kada klijent izabere onaj dizajn za koji vi najviše navijate. Logo je dodatno sređen i upeglan a onda je klijent odustao od čitavog posla :D  C'est la vie 

Nastavi sa čitanjem

SF budućnost

Ovih dana kruži webom veoma interesantan video "Hyper-Reality" od Keiichi Matsuda. Autor je pokušao da zaviri u budućnost u kojoj predviđa spajanje "prave" stvarnosti i ove nove virtualne stvarnosti. I zaista kada pogledate današnje trendove i koliko smo svi zavisni od ekrana, njegova ideja deluje realna.

Nastavi sa čitanjem

Flajer za vrtić

KinderGarden je vrlo savremen i profesionalan vrtić u Beogradu i takav im je flajer i trebao!

Sve što ima veze sa decom uvek je šareno. Ni ovaj flajer nije izuzetak ali trebalo je dočarati profesionalnost i kvalitet. Naravno klijent je poslao previše teksta i želeo je previše fotografija ali na kraju smo kroz par revizija pojednostavili tekst i ostavili onoliko fotografija koliko je bilo moguće staviti. 

Nastavi sa čitanjem

Besplatan Nik Collection

Google je objavio da je kolekcija software-a za obradu fotografija Nik Collection od sada besplatna. Ovo je u ovom trenutnku lepa vest za sve koji se bave fotografjom i obradom iste.

Nastavi sa čitanjem