D . i z a j n .com

Logo: One Eagle

Klijent je među ponuđenim rešenjima za dizajn logotipa izabrao ovo koje možete videti ovde. Ovo je jedan od retkih slučajeva kada klijent izabere onaj dizajn za koji vi najviše navijate. Logo je dodatno sređen i upeglan a onda je klijent odustao od čitavog posla :D  C'est la vie 

Nastavi sa čitanjem

Kalendar 2017 (srpski - english) font, editable, illustrator

Ovih dana dešava se ono što nas nikako ne može iznenaditi - štampanje kalendara!

Neki izdvajaju puno truda i novca kako bi bili unikatni, mnogo njih voli poklanjati kalendar sa logoom svoje firme, itd. Oni pametni već su odavno spremili dizajn kalendara za 2017. godinu. A ako tek krećete trebaće vam kalendarijum! Kalendar u Calibri fontu, u domaćoj i stranoj verziji, na srpskom i engleskom. To je PDF a u stvari je Ai fajl. Dowload.  

Nastavi sa čitanjem

SF budućnost

Ovih dana kruži webom veoma interesantan video "Hyper-Reality" od Keiichi Matsuda. Autor je pokušao da zaviri u budućnost u kojoj predviđa spajanje "prave" stvarnosti i ove nove virtualne stvarnosti. I zaista kada pogledate današnje trendove i koliko smo svi zavisni od ekrana, njegova ideja deluje realna.

Nastavi sa čitanjem

Flajer za vrtić

KinderGarden je vrlo savremen i profesionalan vrtić u Beogradu i takav im je flajer i trebao!

Sve što ima veze sa decom uvek je šareno. Ni ovaj flajer nije izuzetak ali trebalo je dočarati profesionalnost i kvalitet. Naravno klijent je poslao previše teksta i želeo je previše fotografija ali na kraju smo kroz par revizija pojednostavili tekst i ostavili onoliko fotografija koliko je bilo moguće staviti. 

Nastavi sa čitanjem

Besplatan Nik Collection

Google je objavio da je kolekcija software-a za obradu fotografija Nik Collection od sada besplatna. Ovo je u ovom trenutnku lepa vest za sve koji se bave fotografjom i obradom iste.

Nastavi sa čitanjem

  • 1
  • 2